dimecres, 30 de juliol del 2008

Pels que treieu el cap!

La idea de tenir un bloc fou fruit de la casualitat, una amiga (ja ho he explicat a vegades) ens va suggerir la idea de fer-ne un curset i mira ens hi vàrem apuntar.
Fins al desembre no havia pensat que tindria un bloc, de fet, n'havia sentit parlar ben poc .
Un cop hi ets, parlo per mi, m'agrada polir-lo, penjar-hi coses, fer-lo en definitiva més atractiu, no tant per la gent que em visita sinó per mi mateixa.
Després ve el penjar-hi els comentaris, normalment, són coses viscudes, pensaments, bejanades, alguna recomanació, el pensar: "os3 que hi penjaré avui?", de vegades la inspiració t'arriba, o no, depèn del dia.
Fa gràcia quan els amics i parents s'hi deixen caure i et deixen algun comentari, i més gràcia fa quan algun desconegut te n'hi deixa algun, si és una anònim, intentes esbrinar qui si amaga al darrera, si és un blocaire com tu: corres a veure el seu bloc.
Però després hi sou vosaltres, els que silenciosament us hi passegeu, sense dir res, aquest post d'avui va per vosaltres, els que de puntetes traieu el nas pel meu bloc, gràcies.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

woooola!!!
Bé, jo sóc d'aquest que dius que treiem el nas, però avui m'he animat, deu ser perque s'acosten les vacances.
per cert, gràcies per visitar el racó de poesia, ets la primera no familiar a fer-ho!!!

Anònim ha dit...

Es que el meu nas no es pas petit, alerta tampoc es dels mes grosos, pero no deixa de ser un senyor nas, molt semblant el que em va copiar en Richard,Gere,si en Richar Gere, que em fa de doble a totes les pelis, en fi no m'agrada gaire parla de mi, ni d'ell.
Pero si que estic content de que tu ens parlis de vos, tot un mon maravellos per descubrir

EVA ha dit...

Hola, et vaig prometre que t'escriuria i aqui em tens. Per culpa teva i d'un altre bon amic, m'heu tingut liada fent.me un blog.
M'agrada escriure, bé en castellà o català, tan se val l'idioma. No creus??
T'espero trobar en el feisbuk, jugant o algun comentari al meu blog, encara està molt pobret. I sobretot que ens tornem a veure aviat. Un petó. Eva