diumenge, 14 de setembre del 2008

Incident autobus enèssima part

He arribat a Barcelona i he agafat el bus cap a casa. Al cap d'unes parades ha pujat un matrimoni, d'aquells "pijos desarreglats",  amb dos bessons (que demà començaven P-3, pel que deia la mare), jo estava asseguda just al davant la plataforma, que em permetia aguantar la maleta. La mare i un dels petits "monstres", per ser amable, s'ha assegut al meu darrera, al costat de la finestra. El petit individu ha decidit que no li agradava la finestra, i textualment amb 3 anys, li diu: Mare, jo a la finestreta només m'agrada seure-hi als avions! M'he quedat de pedra. Acte seguit, com que no li agradava el paisatge del Carrer Gran de Gràcia, ha decidit començar a picar la meva cadira, fins que la seva flexibilitat li ha permés tocar-me el cap! Si, si, m'ha fotut un cop de peu al cap. M'he girat i la mare sense immutar-se. Mentre l'altre bessonet, anava assegut a una mena de moto, i jugava amb la meva maleta, fins que ha decidit posar el dit al tancament de la cremallera, i se li ha encallat!! Just a la meva parada. Jo no me n'havia adonat fins que al baixar m'he emportat el nen, la moto i el pare!!! UN NÚMERO!!! NO REPETIRÉ EL QUE M'HAN DIT ELS PARES, PERQUÈ NO VULL FERIR LA VOSTRA SENSIBILITAT!!!!

1 comentaris:

Eka ha dit...

Hola Marta!!

"Divertida" anecdota! Jo ja fa temps que tinc encarregada una samarreta on posa: "Que viva Herodes!"..Quan m'arribi, faré 1000 copies i em faré ric!!
Graciés pel teu comentari, però no crec que escrigui bé en catalá (de fet, aquest any m'apuntaré a un curs per agafar una mica de confiança a l'hora d'escriure). Com haurás supossat, sòc del Pais Basc, però visc a Barcelona (sí, jo també, com tot(e)s aquest(e)s del spot!)...
Un plaer llegir-te!I escriure-t també...Espero que el meu blog comenci a funcionar i postear aviat la meitat de bé que el teu! Petons!