dijous, 13 de novembre del 2008

Mitjons perduts


Aquest matí buscant els "mitjons de mitja" he trobat una bossa al calaix, on hi van a parar els mitjons perduts, els desaparellats.

Amb els mitjons de mitja ho entenc, és fàcil fer-se una carrera en un.. i l'altre el guardes per si de cas en compres un d'igual, i el pots aparellar quan quedi orfe.

Però fent companyia als de mitja, n'hi havia d'altres, blancs, de cotó, de fer esport, que no pot ser que s'hagin perdut, i jo no els he llençat. Dels meus peus van al cistell de la roba bruta, d'allà a la rentadora, a l'estenedor, al calaix i als peus... però molts d'ells malauradament es perden pel camí... cauen al forat negra de la rentadora? algú me'ls pren? (visc sola, no crec), no em poden caure de l'estenedor, perquè els penjo a la "sissi" a dins, (no havia escrit mai sissi..., s'escriu així, d'on vé?). Si ja ho sé el forat negra de la rentadora... tot i que crec que és una llegenda urbana. Aniré acumulant els mitjons orfes a la bossa dels mitjons desemparats, tot esperant que algun dia apareguin els perduts