dimecres, 14 d’octubre del 2009

FlashForward

En el transcurs d'un dia, tota la població del món perd el conaixement durant 2 minuts i 17 segons, durant els que cada persona té una visió de la seva pròpia vida dins de 6 mesos..., és l'argument d'una sèrie FlashForward que promet i a la que m'he enganxat.

En la sèrie cada persona veu un retall del que li passarà el 29 d'abril de 2010. Esdeveniments i persones que no sabien ni que existien, alguns no veuen res, dormien? o el que és pitjor, moriran? Que passaria si veiessiu un retall del vostre futur? Creieu que el que heu vist us condicionaria de tal manera que tot el que fessiu us portaria inevitablement a la vostra visió? Intentaríeu canviar alguna cosa per evitar el vostre futur? Voldríeu saber si moriu, de quina manera ho feu? O sou dels que pensarieu que no és el vostre futur, sino de senyals enviats per intentar canviar? Sigui el que sigui: Mireu la sèrie. Promet!

2 comentaris:

La patunikos ha dit...

tieta!!!!!
els papes també la segueixen. No paren de parlar-ne...en la versió més còmica...imagina't les situacions que es poden donar en una parada involuntària de 2 minuts, però també en la més tràgica...la mama sempre patint!!!!
La veritat és que està molt bé i desprès mirem "perdidos" que ja no atrapem res,però fa gràcia veure què els ha passat a aquests!!!
xulo el nou look del blog.
patunikos

Anònim ha dit...

Ja, verjetno zato je