divendres, 30 d’octubre del 2009

A la tercera, hi arriben els que no tenen bon ull!

La primera impressió és la que val. Els especialistes diuen que són suficients 10 segons...(que són 10 miserables segons en tota una eternitat?) per donar un cop d'ull i saber que la persona que tens al davant val la pena o no. Si la cagues a primer cop d'ull i no dones una segona oportunitat, mal fet! Us diran que una segona oportunitat s'ha de donar a tothom, per allò que la vida n'és plena de segones oportunitas.
Però també t'han dit que segones parts mai foren bones... però si és així, com arribes a la tercera va la vençuda?
Aquesta m'agrada: A LA TERCERA VA LA VENÇUDA!
És l'expressió optimista per antonomassia, t'assegura que després de fracassar en dos intents, la propera és la que aconseguiràs allò proposat, és la frase de la perseveració en l'esforç! Tot i que en l'àmbit de la justicia als segles XVI i XVII si t'atrapaven robant.. a la tercera era la vençuda, et pelaven de cop! Mirat així, si efectivament, a la tercera hi arriven els que no tenen bon ull!
Al final tot és més senzill o si o no.. o si no, o si o no...

2 comentaris:

Don Juan de Marco ha dit...

Seguim donant oportunitats a la loteria cada any, perque no fer-ho amb altres situacions.
Que es una oportunitat, es com intentar corretgir un error, com empenadir-se dels pecats comesos, es un parany que marca la ment, sobretot tancada. La vida porta per camins, que distancien i retroben,aquest seran els que et guiaran a fer o no fer, pero una cosa si que tinc clara, tothom es mareix les oportunitats que calguin, si te l'estimes,i no fa mal.

Anònim ha dit...

qui t'ha inspirat per aquest gran títol?