dimecres, 13 de gener del 2010

Els Flashmob, o el que és el mateix: una multitut instantània que es reuneix de cop en un lloc públic, realitzen alguna cosa inusual i després es dispersen ràpidament.
Tot i que sembla que s'hagi posat de moda ara, la cosa ja vé de fa un temps, al 2003, ja se'n va convocar un sota els peus de Colom, s'havia de senyalar com ell, al crit de que "venen els indis", es veu que la convocatòria no va tenir massa exit, una dotzena de persones mal contades, i davant dels periodistes, la meitat es va fer enrera, al 2003, no hi havia el facebook i el seu poder de convocatòria.
L'altre dia se'n va fer un altre al metro de Barcelona, simultàniament a 43 ciutats del món, es tractava de viatjar en metro sense pantalons, en calces i calçotets. Tot i que és diverit, i veient la reacció dels companys de vagó, (a algú se li va quedar un tanga a la retina...), veure nois amb katiusques, abric polar i calçotets estampats, pot ser entretingut, veure unes sabates d'executiu i els mitjonets de mitja sota genoll... que voleu que us digui, ja és una altra cosa.
Una cosa són els anuncis de Dolce&Gabana, (que bonic el foulard, no?)

i l'altre...un tio en calçotets, sabata italiana i mitjó de mitja, i com que és el meu bloc, no penjaré una imatge de mal gust com aquesta, no voldria ferir sensibilitats!

1 comentaris:

Don Juan de Marco ha dit...

M'encantaria fer aquest flas..... pero aqui no tenim metro, pero potser en el tren, en bicicleta, en el cotxe..............
Per fi podre estrenar els calçotets que em van portar els reis per una bona causa.