dilluns, 1 de setembre del 2008

Quan dura l'efecte estiu?

L'estiu dura el que dura. Els seus efectes? El que tardem en descolorir-nos, comencem a tapar-nos, a enfosquir el color de la nostra roba i el que tardem en treure'ns els braçalets, pulseres, "abalorios" o penjolls varis.
Ho he observat, la gent que m'envolta, al despatx, clients..., tornen/tornem de vacances amb alguna cosa penjada o posada diferent, els més discrets una pulsereta de cordills de colors, d'aquelles que no te les pots treure fins que caiguin, o potser de cuir, o de boletes o de llavors; d'altres, collerets exòtics amb algun ullal penjat. Aquests últims són els que ens traiem primer. Les pulseretes duren més, algunes, fins que cauen de llastimoses, d'altres, aguanten fins que el record de les vacances ens queda tan llunyà, que només mirar-la ens adonem com de llunyans ens queden els dies de sol i platja, i el que ens falta per les de l'any que vé (afortunadament, cada cop menys).(Al meu canell esquerra, encara aguanta un cordillet de l'estiu del 2007 a Costa Rica...).

1 comentaris:

M. Carme Armengol ha dit...

Si si, jo també el porto el de costa Rica i fins que em caigui no penso treure'l, cosa que en hi han que se'l van treure fa molt de temps.....