dilluns, 29 de desembre del 2008

CAP D'ANY

Un altre any. Un vuit (buit) per un nou (nou)!
I un altre cop la nit de cap d'any.
He rebut un correu de reflexions de cap d'any, i quanta raó té!!!! Quin estrés la nit de cap d'any!Primer de tot, l'obligació de passar-t'ho bé, després tot "l'atrezzo" que comporta, que si roba interior vermella, que si veure la copa de cava amb l'anell a dins, que si escriure tres desitjos i posar-los dins la sabata (em sembla la dreta, o potser era l'esquerra)... cremar coses... ciris, espelmes de colors, congelar destijos... I JO QUE SÉ!!!
I després ve el raïm, hi ha qui el pela, qui treu la grana, qui no li agrada i ho fa amb d'altres coses alternatives. Les bosses de "cotilló"... tots amb barrets estranys, serpentines, espantavelles, matasogres, nassos grossos, espumillons al coll... quin goig que fem! (Això si no et toca el barret de torero, o un tricorni...).
I arriben les campanades, havent menjat depressa i corrents... perquè no fos cas... I aquella complicació dels quarts... i després les campanades, que si il·luminem la torra Agbar, o si ho mireu per TV1 aquelles boles que pugen i baixen... I et menges tots els grans de raïm, sense escanyar-te, o no pots i tens la boca plena... I has de desitjar bon any nou 9!
I aixecarem les copes, i brindarem, i agafarem els mòbils per trucar tothom, i no podrem hi haurà "saturación en la red piruri piruri".... i et quedaran tots els sms a la "bandeja de salida", com si fossin els F1... i a l'endemà amb tranquilat sortiran sense pressa, i en rebràs una pila ... alguns més acertats que altres... i sempre en rebràs algun del simpàtic, aquell que sempre envia acudits. Acudits que es repatiran a l'endemà... dinant, quan tothom t'ensenya els que ha rebut.
I ho farem tot, un altre any.. tot plegat, perquè és cap d'any, i perquè toca...
I alçaré la copa i pensaré en tots vosaltres i us desitjaré BON ANY NOU 9!
(en vermell perquè toca).

2 comentaris:

La Dependienta ha dit...

BONNNNN ANNYYYYYYY 2009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

La patunikos ha dit...

wooolaaaaa tieta!!!!
com va l'any?????
gràcies x fer-me arribar les fotos..són mooolt xules.
la mama es va despistar i no va pensar a dir-te res més del tema.
Guarda la foto a 3mg i quan puguis i et vagi bé ja l'anirem a portar a can valls per imprimir.
Ah!!! cada dia em prenc la llet amb la tassa d'en Mickymaus
mooolts patunikos